Spare parts

Servis-1

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Svesni smo činjenice da su funkcionalnost i ispravnost komercijalnih vozila od krucijalnog značaja za poslovanje kompanija koje ih poseduju.

Izuzetno je važno da su vozila u svakom momentu ispravna i raspoloživa kako bi se nesmetano odvijali uobičajeni procesi i obavljali poslovi.

Kompromisi nisu opcija, biraju se tradicija i dugogodišnje iskustvo proverenih servisera gde je izvesno da će se pružiti prvoklasna usluga održavanja, dijagnostifikovanja i otklanjanja kvarova na vozilu.

Servis treba da obezbedi primenljivost vozila i reši nastale probleme, od jednostavnih popravki koje se mogu obaviti odmah do osposobljavanja vozila.
Redovno održavanje pomaže da vozila ostanu u top formi.

 

Servisiranje VOLVO kamiona i autobusa

Kod nas se pružaju kvalitetne usluge servisiranja VOLVO kamiona i autobusa u hali sa dobro opremljenim uređajima i tehnologijom za ispitivanja i dijagnostiku, u kojoj ima mesta za četiri teretna vozila u isto vreme.
U sklopu servisa obezbeđen je i parking.

U svakodnevnom radu, naš tim visoko obučenih profesionalaca koristi specijalne alate i drži se propisanih postupaka ugradnje i podešavanja, pri čemu se uvek dobija kvalitetna usluga.
Stručno osoblje ima višegodišnje iskustvo u obavljanju ovog posla, što je jedan od ključnih faktora za uspešno servisiranje.
Svi rezervni delovi koji se ugrađuju prilikom intervencija su iz našeg prodajnog lagera, te su provereni i dostupni odmah.

Servis-2
Servis-Injectora

SVE NA JEDNOM MESTU

Pored toga, kod nas se nude usluge i profesionalnog remonta i reglaže svih vrsta UPI injektora. Takođe, pružamo mogućnost izlaska na teren naših mehaničara, a dostupni smo i za konsultacije klijentima.

Za održavanje većeg broja vozila kompanije odobravamo posebne cene i rabate. Kupovinom filtera i ulja dobijate besplatan redovan servis.

Za ugrađene delove i popravke, firma daje garanciju.